Kurssit

VILLIYRTTIKURSSIT

ESIMERKKEJÄ KURSSIVALIKOIMASTA

Villiyrttikurssi aloittelijoille

Kurssilla tutustut ammattitaitoisen ohjaajan johdolla neljään helposti tunnistettavaan ja yleiseen villiyrttiin ja perehdyt niiden tunnistamiseen, vaikutuksiin, käsittelyyn ja käyttöön. Lisäksi saat tietoa, mistä ja miten villiyrttejä voi kerätä jokamiehenoikeuksien puitteissa. Kesto noin 5 h.

Kurssin hinta sisältää:

  • teoriaosuuden
  • kasvien tunnistusta ja keruuta maastossa
  • kirjallisen kurssimateriaalin
  • taukokahvit
Ruokaa villiyrteistä

Villiyrtit osaksi ruokavaliota! Tule oppimaan villiyrttien käyttöä erilaisten ruokien raaka-aineina. Valmistamme kurssilla kolmen ruokalajin aterian, jonka aineksia käymme keräämässä lähiluonnosta. Kurssin helpoilla ja maukkailla resepteillä pääset ohjatusti alkuun villiyrttien käytössä. Kesto noin 4 h.

Kurssin hinta sisältää:

  • ohjauksen kasvien keruuseen ja ruokien valmistukseen
  • kolmen ruokalajin aterian
  • kirjalliset reseptit
Villiyrttikävely

Johdanto villiyrttien maailmaan! Miltä maistuu vuohenputki tai poimulehti? Villiyrttikävelyllä tutustumme syötäväksi kelpaaviin luonnonkasveihin, joita voit löytää jopa omasta pihastasi. Kävelyn aikana saat neuvoja syötävien kasvien tunnistamiseen ja käyttöön. Kävely toimii mainiona johdantona villiyrttien maailmaan. Kesto noin 1,5 h.

Kurssin hinta sisältää:

  • opastuksen kasvien tunnistamiseen ja käyttöön
  • retkikahvit

Katso saatavilla olevat kurssit sekä näiden ajankohdat ja lisätiedot verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki kurssit ovat tilattavissa myös omalle kaveri- tai työporukallesi ja niitä voidaan muokata toiveidesi mukaiseksi. Voit pyytää tarjousta yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta tai sähköpostilla info@puranordica.fi.

KATTAVA KURSSIVALIKOIMA

Opi luonnonkasvien turvallinen käyttö, nauti rentouttavasta turvehoidosta, koe tekemisen riemua kosmetiikkakurssilla. PURA NORDICAn monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa:

kosmetiikka-kurssit
turvehoidot ja muut elämykset
villiyrtti-kurssit
siivousaine-kurssit

KURSSI TAI ELÄMYS OMALLE PORUKALLE?

Järjestä ikimuistoinen elämys ystävillesi tai työyhteisöllesi

PURA NORDICA järjestää unohtumattomia kursseja, joissa pääsette sukeltamaan luonnonkasvien ja villiyrttien upeaan maailmaan sekä hämmästymään omin käsin valmistetusta kosmetiikasta ja siivousaineista.

Voit valita porukallesi sopivan kurssin tai elämyksen valmiista vaihtoehdoista tai palvelu voidaan räätälöidä juuri toiveidesi mukaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan juuri teille täydellisesti sopiva kokonaisuus.

kotimaista
työtä
puhtaat
raaka-aineet
käsin
valmistettu
ei lisättyjä
eteerisiä öljyjä