Kurssit

SIIVOUSAINEKURSSIT

ESIMERKKEJÄ KURSSIVALIKOIMASTA

Siivousaineet kotikeittiöstä

Tule oppimaan ekologisten siivousaineiden valmistusta kotoa tai lähikaupasta löytyvistä aineksista! Valmistamme kurssilla neljä toimivaa siivousainetta, esim. pyykkipulveria, konetiskiainetabletteja, yleispuhdistusainetta ja pyttypommeja. Teoriaosuudessa käymme läpi raaka-aineiden ominaisuuksia ja reseptien muunneltavuutta. Kurssi soveltuu mainiosti kaikille ekologisista siivousaineista kiinnostuneille. Kesto noin 3 h.

Kurssin hinta sisältää:

  • teoriaosuuden raaka-aineista ja reseptien muunneltavuudesta
  • ohjauksen tuotteiden valmistukseen
  • kirjalliset reseptit
  • raaka-aineet ja purkit
  • kahvit
Siivousaineet: pyykkipäivä

Pyykkietikkaa yrttiuutetusta etikasta ja itse valmistettua pyykkipulveria! Tule valmistamaan omat pyykkipäivän pesuaineesi! Kurssilla perehdyt pyykinpesuaineiden raaka-aineisiin sekä luonnon saponiineihin ja valmistat itsellesi pyykkietikan ja kaksi erilaista pyykinpesuainetta. Valmiit tuotteet pakataan kauniisiin lasisiin pakkauksiin. Kesto noin 2 h.

Kurssin hinta sisältää:

  • teoriaosuuden raaka-aineista ja reseptien muunneltavuudesta
  • ohjauksen tuotteiden valmistukseen
  • kirjalliset reseptit
  • raaka-aineet ja purkit
  • kahvit

Katso saatavilla olevat kurssit sekä näiden ajankohdat ja lisätiedot verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki kurssit ovat tilattavissa myös omalle kaveri- tai työporukallesi ja niitä voidaan muokata toiveidesi mukaiseksi. Voit pyytää tarjousta yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta tai sähköpostilla info@puranordica.fi.

KATTAVA KURSSIVALIKOIMA

Opi luonnonkasvien turvallinen käyttö, nauti rentouttavasta turvehoidosta, koe tekemisen riemua kosmetiikkakurssilla. PURA NORDICAn monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa:

kosmetiikka-kurssit
turvehoidot ja muut elämykset
villiyrtti-kurssit
siivousaine-kurssit

KURSSI TAI ELÄMYS OMALLE PORUKALLE?

Järjestä ikimuistoinen elämys ystävillesi tai työyhteisöllesi

PURA NORDICA järjestää unohtumattomia kursseja, joissa pääsette sukeltamaan luonnonkasvien ja villiyrttien upeaan maailmaan sekä hämmästymään omin käsin valmistetusta kosmetiikasta ja siivousaineista.

Voit valita porukallesi sopivan kurssin tai elämyksen valmiista vaihtoehdoista tai palvelu voidaan räätälöidä juuri toiveidesi mukaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan juuri teille täydellisesti sopiva kokonaisuus.

kotimaista
työtä
puhtaat
raaka-aineet
käsin
valmistettu
ei lisättyjä
eteerisiä öljyjä