Elämykset

TURVEHOIDOT

HYVINVOINTIA TURPEESTA

Turvehoito on 1000 vuotta vanha hoitomuoto, jota on perinteisesti käytetty mm. lihasten rentouttamiseen, iho-ongelmiin, nivel- ja reumaoireisiin, vaihdevuosioireisiin sekä ääreisverenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Turvehoitoja voidaan antaa paikallishoitoina, kasvonaamioina sekä vartalohoitoina. Suomalaisille tutuin hoitomuoto lienee perinteinen turvesauna.

Turvehoitomme tehdään Tohmajärven kuntakeskuksessa tai sovittaessa kotikäyntinä Tohmajärven ja Kiteen alueella. Käytämme hoidoissamme kotimaista Lehto Peat Oy:n tutkittua Lehtosuon hoitoturvetta, joka on jauhettua, 100 %:sta luonnonturvetta.

Turvehoitojen paikallishoitoja voidaan antaa lähes kaikille, mutta vartalohoidot, mukaan lukien turvesauna, eivät sovi henkilöille, joilla on sydänperäisiä sairauksia, korkea tai matala verenpaine, akuutti syöpäsairaus tai elimistön tulehdustila, esim. flunssa. Hoidot eivät sovellu myöskään hartsiallergikoille. Turvehoidon soveltuvuus varmistetaan aina ennen hoitoa.

Katso verkkokaupasta lisätietoja saatavilla olevista hoidoista!

Lisätietoja ja vapaita aikoja hoitoon voi tiedustella puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella! Yhteystiedot löydät täältä.

KATTAVA KURSSIVALIKOIMA

Opi luonnonkasvien turvallinen käyttö, nauti rentouttavasta turvehoidosta, koe tekemisen riemua kosmetiikkakurssilla. PURA NORDICAn monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa:

kosmetiikka-kurssit
turvehoidot ja muut elämykset
villiyrtti-kurssit
siivousaine-kurssit

KURSSI TAI ELÄMYS OMALLE PORUKALLE?

Järjestä ikimuistoinen elämys ystävillesi tai työyhteisöllesi

PURA NORDICA järjestää unohtumattomia kursseja, joissa pääsette sukeltamaan luonnonkasvien ja villiyrttien upeaan maailmaan sekä hämmästymään omin käsin valmistetusta kosmetiikasta ja siivousaineista.

Voit valita porukallesi sopivan kurssin tai elämyksen valmiista vaihtoehdoista tai palvelu voidaan räätälöidä juuri toiveidesi mukaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan juuri teille täydellisesti sopiva kokonaisuus.

kotimaista
työtä
puhtaat
raaka-aineet
käsin
valmistettu
ei lisättyjä
eteerisiä öljyjä