Kurssit

KOSMETIIKKAKURSSIT

ESIMERKKEJÄ KURSSIVALIKOIMASTA

Luonnonkosmetiikkaa 1

Tule valmistamaan lähikaupasta saatavista tarvikkeista kosmetiikkaa! Valmistamme kurssilla neljä yksinkertaista kosmetiikkatuotetta, joiden reseptit ovat helposti muunneltavissa. Valmistettavia tuotteita ovat esim. voidemainen deodorantti, kuorinta-aine, kasvonaamio ja kylpypommit. Kurssi soveltuu mainiosti aloittelijoille sekä kosmetiikkaa jo tehneille henkilöille. Kesto noin 3 h.

Kurssin hinta sisältää:

 • teoriaosuuden käytetyistä raaka-aineista ja reseptien muunneltavuudesta
 • ohjauksen tuotteiden valmistukseen
 • kirjalliset reseptit
 • raaka-aineet ja purkit
 • kahvit
Luonnonkosmetiikkaa 2: öljyt

PURA NORDICAn öljyihin keskittyvällä kurssilla saat tietoa erilaisten öljyjen ominaisuuksista ja niiden soveltuvuudesta eri ihotyypeille. Kurssilla valmistat uniikin kasvoöljyn itsellesi tai vaikka lahjaksi. Lisäksi valmistamme öljypohjaisen voiteen ja voidepalan, joiden öljyihin uutamme yrteistä vaikuteaineita. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että kosmetiikkaa jo tehneille henkilöille. Kesto noin 3 h.

Kurssin hinta sisältää:

 • teoriaosuuden öljyistä ja yrttiuutoksista
 • ohjauksen tuotteiden valmistukseen
 • kirjalliset reseptit
 • raaka-aineet ja purkit
 • kahvit
Luonnonkosmetiikan työpajat ryhmille

Luonnonkosmetiikan työpajat ovat lyhyitä, tekemiseen keskittyviä työpajoja, joissa pääset kokeilemaan luonnonkosmetiikan valmistamista. Pajat soveltuvat mainiosti osaksi yritysten TYHY-päiviä tai ystävysten illanviettoon ja erilaisiin tapahtumiin.

Esimerkkejä PURA NORDICAn työpajoista:

 • Kasvoöljytyöpaja, noin 1 h
  PURA NORDICAn kasvoöljytyöpajassa saat tietoa erilaisten öljyjen ominaisuuksista ja niiden soveltuvuudesta eri ihotyypeille. Ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella jokainen osallistuja valmistaa uniikin kasvoöljyn itselleen tai vaikka lahjaksi.
 • Vartalovoin valmistus, noin 1,5 h
  Työpajassa valmistetaan täyteläinen sheavoita sisältävä vartalovoi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Samalla saat tietoa tuotteen raaka-aineista ja vinkit reseptin muokkaamiseen.

Katso saatavilla olevat kurssit sekä näiden ajankohdat ja lisätiedot verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kaikki kurssit ovat tilattavissa myös omalle kaveri- tai työporukallesi ja niitä voidaan muokata toiveidesi mukaiseksi. Voit pyytää tarjousta yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta tai sähköpostilla info@puranordica.fi.

KATTAVA KURSSIVALIKOIMA

Opi luonnonkasvien turvallinen käyttö, nauti rentouttavasta turvehoidosta, koe tekemisen riemua kosmetiikkakurssilla. PURA NORDICAn monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa:

kosmetiikka-kurssit
turvehoidot ja muut elämykset
villiyrtti-kurssit
siivousaine-kurssit

KURSSI TAI ELÄMYS OMALLE PORUKALLE?

Järjestä ikimuistoinen elämys ystävillesi tai työyhteisöllesi

PURA NORDICA järjestää unohtumattomia kursseja, joissa pääsette sukeltamaan luonnonkasvien ja villiyrttien upeaan maailmaan sekä hämmästymään omin käsin valmistetusta kosmetiikasta ja siivousaineista.

Voit valita porukallesi sopivan kurssin tai elämyksen valmiista vaihtoehdoista tai palvelu voidaan räätälöidä juuri toiveidesi mukaiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan juuri teille täydellisesti sopiva kokonaisuus.

kotimaista
työtä
puhtaat
raaka-aineet
käsin
valmistettu
ei lisättyjä
eteerisiä öljyjä